Bestyrelsen

Formand Erik Piihl

Jeg er født i 1941. Jeg begyndte som kaninavler tilbage i 1967 med Hvid Land og udstillede første gang i efteråret 1967. Siden 1984 har jeg boet i Sdr. Bjert i en landsby på halvøen syd for Kolding Fjord, sammen med Eva i et meget naturskønt område.

Tilbage i 1967 fik jeg foræret 2 fejltegnede Hollænder, sort, som gav starten på min ”karriere” med Hollændere. En overgang havde jeg 12 forskellige farver i stalden, men den mest foretrukne var jerngrå. Fra 1991 har der kun været Hollændere i sort i stalden.

Stalden er udført så den ser ud, som et redskabsskur. Dette, da vi bor i et parcelhuskvarter. Har den glæde, at stalden er vist på side 2 i Piecen ”Bure og Byggeri”

Har i tidens løb haft flere tillidsposter inden for Danmarks Kaninavlerforening. Bl. a. været formand for Kolding Kaninavlerforening, Kredsformand for Vejle Kreds, formand for Danmarks Kaninavlerforening og pt. formand for Vejle Kaninavlerforening og Schecke Hollænder-Klubben.

Blev autoriseret dommer i 1972 i Hjørring.
 

Næstformand Jørgen Larsen

Jeg er årgang 1946, medlem af Danmarks Kaninavlerforening siden 1958 og af Schecke Hollænderklubben siden starten. Jeg er i dag "næsten pensioneret praktiserende dyrlæge". Og opdrætter af japanerfarvet hollænder sort/gul siden 1965.
 
Desuden har jeg "hjemmefremstillet" hollænder, isabella og hollænder, japaner blågul. Ingen af varianterne har dog fået den store udbredelse i Danmark. Lige nu er der 4 varianter hollændere i stalden: sort/gul og blå/gul japaner, sort og det sidste nye: brun (havanna).
 

Kontakt:

E-mail: joergenlarsen46@hotmail.com

Tlf. 7561 6163

Hjemmeside: http://www.mimrelund.dk/