Godset. Ølby

Foto: Methine Bøgedahl

Om os

Jens Jørgen har tjent sine penge som slagteriarbejder i Holstebro. Han har haft dyr så længe han kan huske. Han voksede op på landet her i Vestjylland, ham og hans brødre tjente tidligt deres lommepenge ved at avle kaniner til slagt, så Jens Jørgen har haft kaniner i over 40 år. I 1973 blev Jens Jørgen medlem af Danmarks Kaninavlerforening og i 1985 blev han dommer.

Ela har altid arbejdet med socialt arbejde, i mange år som døgnplejer og i 12 år som Hjemme Hos pædagog. Nu er hun smidt på efterløn. Hun er vokset op i København uden andre dyr end naboens hunde, som hun fik lov at gå tur med og så besøg i Zoologisk Have. Da hun var 12 år besøgte hun for første gang en rigtig bondegård med heste, køer, grise og høns, og siden var hun ikke i tvivl, - som voksen ville hun bo på landet og have masser af dyr.
Elas søn Kim fik kaniner, da han var 10 år, men tabte hurtigt interessen, men Ela nåede at blive bidt af dem og blev hurtigt medlem af Danmarks Kaninavlerforening. Så Ela har i dag haft kaniner i 25 år.

Ela blev i 1997 redaktør af Danmarks Kaninavlerforenings medlemsblad Tidsskrift for Kaninavl og for i 2001 kom kælekaninklubbens medlemsblad STAMPE til.
 

Om stalden

"Godset" er et nedlagt husmandssted med 1½ ha ved Ølby nær Struer.
"Godset" er rammen om os og alle vores dejlige dyr herunder kaniner i racerne dalmatiner Rex og Rhinsk Schecke.


Ela og Jens Jørgen

Kontakt

Godset

  • Ela & Jens Jørgen Nørregaard
  • Klosterhedevej 13                                                                                                                                     Ølby                                                                                                                                                           7600 Struer
  • Tlf.97865858                                                                                                                                      E-mail: watership@post.tele.dk